Suukirurgiaan kuuluvia toimenpiteitä ovat vaativat hammasleikkaukset, joissa poistetaan viisaudenhammas tai hampaita. Myös juurenpään leikkaukset ja pehmytkudosten kirurgiset toimenpiteet, kuten limakalvomuutokset ja iensairaudet, kuuluvat suukirurgisiin toimenpiteisiin.

 

Suukirurgian toimenpiteet suoritetaan  paikallispuudutuksessa.  Tarjoamme seuraavat suukirurgian palvelut:

Leikkausta vaativa viisaudenhampaiden poisto

Koska viisaudenhampaille ei usein ole tilaa puhjeta omalle paikalleen hammasrivistön viimeiseksi hampaaksi, pitää ne poistaa yleensä leikkaamalla.

Kysy lisätietoja

Hammasimplantit

Hammasimplantti on leukaluuhun istutettu keinojuuri, joka on valmistettu titaanista. Hammasimplanteilla voidaan korvata puuttuvia hampaita. Myös kokoproteesi hampaattomaan leukaan on mahdollista korvata implanttisillalla.

Kysy lisätietoja

Limakalvomuutosten koepalat

Suun limakalvomuutokset on aina hyvä tarkastuttaa lääkärillä mahdollisimman pian oireiden ilmaantumisen jälkeen. Näin mahdolliset ongelmat voidaan hoitaa pois varhaisessa vaiheessa ja samalla päästään myös parhaaseen lopputulokseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hampaan juurenpään leikkaus

Jos hampaan kohdalle ikeneen ilmestyy märkivä patti, on kyseessä monesti juurenpään tulehdus. Juurenpään leikkaus suoritetaan, mikäli hammas ei parane tavallisella juurihoidolla. Kyseessä on paikallispuudutuksessa tehtävä  kirurginen toimenpide, jonka avulla tulehduspesäke saadaan poistettua.

 

Ajan voit varata helposti soittamalla numeroon 03-7525065.

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kattavat suukirurgian palvelut, kuten viisaudenhampaiden poistot, asiakkaille Lahdessa.

Varaa aika tästä