Hammashoito kattaa nykyään paljon erilaisia hoitomuotoja sekä esteettisessä, että proteettisessa hoidossa. Juuri sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto kannattaa selvittää tarkastuskäynnillä! Erikoisprotetiikka kattaa esimerkiksi kruunut, laminaatit, sillat, implantit ja erilaiset proteesit. Hammaslääkäripalvelu Hymysuu tarjoaa erikoisprotetiikan palvelut asiakkaille Lahdessa.

Hoitosuunnitelma ja kustannusarvio

Varaamalla ajan saat hoitosuunnitelman erilaisista hoitovaihtoehdoista ja myös kirjallisen kustannusarvioin tarvittavista toimenpiteistä, jotta voit miettiä päätöstä halutessasi rauhassa kotona. Päätöstä hoidosta ei siis tarvitse tehdä välittömästi ja näin sinulla on mahdollisuus ennakoida tulevaa hoitoa. Asiantuntevat hammaslääkärimme suosittelevat juuri sinulle sopivan hoitovaihtoehdon.

Tutustu henkilökuntaamme

Hammasproteesit ja implantit

Vastaanotollamme tehdään  kiinteitä ja irrotettavia hammasproteeseja, neppariproteeseja, sekä implanttikantoisia proteeseja. Irtoprotetiikka käsittää osaproteesit, kokoproteesit ja rankaproteesit. Kiinteään protetiikkaan taas kuuluvat kruunut, laminaatit, sillat ja implanttiprotetiikka.

 

Hammasimplantti on leukaluuhun istutettava titaanista valmistettu keinojuuri. Hammasimplanteilla voidaan korvata hammas tai useampia hampaita. Myös hampaattoman leuan kokoproteesi on mahdollista korvata implanttisillalla, tai vaihtoehtoisesti proteesi voidaan kiinnittää implantteihin sopivilla neppareilla.

 

Kruunulla voidaan korjata hampaan asentoa, muotoa ja väriä. Se on hyvä vaihtoehto vaurioituneen hampaan hoitamiseen, jos kyseessä on esimerkiksi laajalle levinnyt karies ja hammas on jo ennestään paikattu useampaan kertaan, tai mikäli hammas on juurihoidettu. Laminaatteja voidaan käyttää korjaamaan hampaiden muotoa ja värjäymiä.

 

Lisätietoa implanteista, kruunuista, laminaateista ja muista menetelmistä, sekä niihin liittyvistä vaihtoehdoista saat helposti sivuiltamme tai ottamalla suoraan yhteyttä!

 

Varaa aikasi Hammaslääkäripalvelu Hymysuusta numerosta 03-7525065

Kysy lisää

Saat meiltä laadukkaat hammasproteesit yksilöllisten tarpeidesi mukaan Lahdessa.

Varaa aika tästä