Hammasimplantti on leukaluuhun istutettu titaanista valmistettu keinojuuri. Hammasimplanteilla voidaan korvata hammas tai useampia hampaita. Myös hampaattoman leuan kokoproteesi on mahdollista korvata implanttisillalla, tai vaihtoehtoisesti proteesi voidaan kiinnittää implantteihin sopivilla neppareilla.

Ennen toimenpidettä huomioitavat asiat

Ennen implanttihoidon aloittamista tarvitaan selvitys potilaan yleisterveydentilasta ja terveystottumuksista sekä tehdään myös suun ja hampaiden tutkimus röntgenkuvineen. Näin varmistamme, että kaikki hoitoon vaikuttavat seikat on huomioitu.

Varaa aika tästä

Hammasimplanttien asettaminen

Hammasimplantin tai -implanttien asettaminen leukaluuhun suoritetaan yleensä kirurgisena toimenpiteenä paikallispuudutuksessa. Implantin paikalleen asettaminen on kivuton toimenpide.  Pelkopotilaille voimme sopimuksen mukaan tehdä toimenpiteen myös sedaation avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Implanttien kotihoito

Implanttien asettamisen jälkeen niitä hoidetaan yhtä huolellisesti kuin omiakin hampaita. Implantit puhdistetaan kaksi kertaa päivässä harjaamalla hampaat ja puhdistamalla hampaiden ja implanttien välit hammaslangan, hammastikun tai hammasväliharjan avulla. Kun kyseessä on irrotettava implanttiproteesi, tulee se puhdistaa päivittäin harjaamalla. Hoitava hammaslääkäri tai suuhygienisti kertoo aina tarkemmin implanteille sopivista kotona käytettävistä hoitovälineistä.

Pyydä lisätietoja

Jälkitarkastus ja jälkihoito

Jälkihoidossa tarkastetaan implanttien, sekä niitä ympäröivien kudosten tilanne. Jälkitarkastus on hyvä tehdä aluksi noin 6-12 kuukauden välein. Tarkempi ajankohta jälkihoidolle katsotaan aina hoitavan hammaslääkärin kanssa tapauskohtaisesti tilanteen mukaan.

Kysy lisää

Maksuton arviokäynti

Meillä Hammaslääkäripalvelu Hymysuussa saat maksuttoman implanttikonsultaation, jonka yhteydessä saat alustavan hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Konsultaatiokäynti on maksuton, eikä edellytä hoitosuhdetta tai sido mihinkään.

 

Soita ja varaa aika 03-7525065.

 

Voit tutustua tarkemmin implanttioperaatioon katsomalla toimenpiteestä kuvatun videon tästä.

Siirry sähköiseen ajanvaraukseen tästä

Saat meiltä hammasimplantit ja keinojuuret yksilöllisiin tarpeisiisi Lahdessa.

Varaa aika tästä