Oikomishoidon tarve on yleistä, jos kyseessä on esimerkiksi virheellinen purenta, erilaiset kiputilat tai esteettiset syyt. Koska oikomishoidolla voidaan korjata monia erilaisia ja eri syistä johtuvia ongelmia, on myös hoidon kesto aina tapauskohtaista.

 

Palvelemme toimialueenamme Lahti ja teemme oikomishoitoja kaiken ikäisille asiakkaille!

Maksuton arviokäynti, hoitosuunnitelma ja kustannusarvio

Hammaslääkärimme HLL Jarmo Manninen tekee vastaanotollamme veloituksetta hoitosuunnitelman ja kustannusarvion, jotka eivät sido mihinkään tai edellytä hoitosuhdetta. Näin sinulla on halutessasi mahdollisuus miettiä sopivaa ratkaisua rauhassa kotona ja sen jälkeen varata hoitoaika itsellesi parhaimpaan ajankohtaan.

Tutustu henkilökuntaamme

Invisalign – uusi ja huomaamaton tekniikka

Meillä on käytössämme huomaamaton Invisalign-tekniikka, jossa hyödynnetään lähes näkymättömiä, mittatilauksena valmistettavia irrotettavia oikomiskalvoja. Ennen hoitosuunnitelmaa otamme hampaistasi muotit ja selvitämme, voidaanko ne oikaista Invisalign-menetelmällä. Tämän jälkeen sinulle tehdään yksityiskohtainen hoitosuunnitelma, jonka ansiosta saat nähdä jo ennen hoidon aloittamista, miltä lopputulos näyttää.

 

Kun aloitat Invisalign-oikomishoidon, käytät kutakin oikomiskiskoa noin kahden viikon ajan.  Hoidon aikana tarkastamme tilanteen säännöllisin väliajoin ja varmistamme hoidon sujumisen. Oikomishoidon kesto vaihtelee yksilöllisesti.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä ja varaa aika oikomishoidon kartoitukseen!

Lisätietoja oikomishoidosta saat soittamalla numeroon 03-7525065 – varaa aikasi ilmaiseen oikomishoidon kartoitukseen jo tänään!

 

Lisää Invisalign oikomishoidosta voit lukea osoitteesta www.invisalign.fi.

Kaikki yhteystietomme

Teemme oikomishoidot uudella huomaamattomalla Invisalign-tekniikalla Lahdessa.

Varaa aika tästä