Käytössämme on nykyaikaiset hampaiden kuvaustekniikat, jotka ovat usein välttämättömiä hammashoidossa. Hyödynnämme myös uusinta huipputekniikkaa olevaa 3D-röntgeniä eli kartiokeilatomografiaa, joka mahdollistaa todella tarkat röntgenkuvat leuasta ja koko hampaistosta.

 

Hammaslääkäripalvelu Hymysuussa kaikki tarvittavat röntgenkuvat saa saman katon alta, eikä potilaan tarvitse käydä kuvauksissa muualla. Teemme kuvauksia tarvittaessa myös lähetteellä! Palvelemme asiakkaita Lahdessa.

Röntgenkuvaus auttaa havaitsemaan suun sairaudet

Hampaiden röntgenkuvaus mahdollistaa muuten vaikeasti havaittavien hammas- ja suusairauksien tutkimisen ja hoitojen suunnittelun, ja se onkin yksi parhaista tutkimusmenetelmistä suun sairauksien havaitsemisessa. Monet suusairaudet aiheuttavat muutoksia juuri hampaisiin ja leukaluihin, joten röntgen on muihin menetelmiin verrattuna erittäin tarkka ja luotettava tapa havaita sairaudet.

 

Röntgenkuvauksen etuna on siis, että sen avulla voidaan havaita sellaisia sairauksia, joita olisi erittäin vaikeaa havaita muilla tutkimusmenetelmillä; esimerkiksi hampaiden reikiintyminen  ja hampaan juurten tulehdukset huomataan helposti röntgenin avulla jo varhaisessa vaiheessa.

Kysy lisätietoja

3D-röntgenkuvaus

3D-röntgenkuvauksen ansiosta potilaan diagnosointi on entistä tarkempaa ja nopeampaa, joka taas auttaa huomattavasti hoitosuunnitelman laatimisessa ja toteuttamisessa. Tätä menetelmää käytetään erityisesti osana implanttihoidon suunnittelua. Implanttihoidossa on hoidon onnistumisen kannalta tärkeää tietää tarkasti leuan ja luuston rakenne, sekä hermokanavien sijainti. 3D-kuvausmenetelmän ansiosta esimerkiksi  implanttihoito on entistäkin turvallisempaa potilaalle.

 

Voit varata ajan numerosta 03-7525065

Kysy lisätietoja

Varaa aika sähköisesti tai puhelimitse

Tarjoamme kattavat hammaslääkäripalvelut, joihin voit varata ajan helposti joko sähköisesti tai puhelimitse. Puhelimitse tavoitat henkilökuntamme numerosta 03 752 5065. Huomaa, että peruutukset otamme vastaan ainoastaan puhelimitse 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Yhteydenottoon

Tarjoamme kaikki hammashoidossa tarvittavat röntgenpalvelut Lahdessa.

Varaa aika tästä