Hammaslääkäripalvelu Hymysuu toteuttaa ammattitaidolla erilaiset hampaiden paikkaukset, kruunutukset ja laminaatit. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Lahti. Käytössämme on Cerec-tekniikka, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme vielä entistäkin nopeampaa, parempaa ja tarkempaa hammashoitoa.

Posliinipaikka

Cerec-paikkauksessa käytetään tietokoneavusteista suunnittelua, jossa korjattava alue kuvataan ja mallinnetaan tietokoneen avulla. Mallinnuksen jälkeen hammaslääkäri suunnittelee kolmiulotteisen paikan tietokoneella, jonka jälkeen kone jyrsii keraamisesta paikka-aineesta täysin luonnolliselta näyttävän paikan. Paikan valmistuttua se liimataan hampaaseen kiinnityssementillä.

Kysy lisätietoja

Kruunu

Cerec-tekniikalla voimme hoitaa kruunujen laittamisen useimmiten yhden käyntikerran aikana. Kruunulla voidaan korjata hampaan asentoa, muotoa ja väriä. Se on hyvä vaihtoehto vaurioituneen hampaan hoitamiseen, jos kyseessä on esimerkiksi laajalle levinnyt karies ja hammas on jo ennestään paikattu useampaan kertaan, tai jos hammas on juurihoidettu. Kruunu vahvistaa hammasta ja samalla myös parantaa sen ulkonäköä.

Kysy lisätietoja

Laminaatit

Cerec-tekniikka on mullistanut myös laminaattien valmistuksen. Laminaatteja käytetään korjaamaan hampaiden virheasentoja ja värjäytymiä. Käytännössä laminaatti toteutetaan hiomalla hampaan pintaa, jonka jälkeen Cerecillä tehty hyvin ohut posliinikerros kiinnitetään hampaaseen. Tarkan CAD/CAM -tekniikan ansiosta saavutetaan erinomainen pysyvyys ja hyvin luonnollinen istuvuus.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika soittamalla 03-7525065

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme hampaiden posliinipaikkaukset ammattitaidolla ja kestävästi Lahdessa.

Varaa aika tästä