Kaikki hammashoidon palvelut saman katon alta Lahdessa

Siirry ajanvaraukseen

Hammaslääkäripalvelu Hymysuu tarjoaa hammashoitoa yli 35 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla Lahden seudulla. Tutustu palveluihimme ja varaa aika!

Laadukas perushammashoito – tarvittaessa nopeallakin aikataululla

Tarjoamme perushammashoitoa yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Palvelumme kattaa hoidon sekä kiireettömissä että kiireellisissä tilanteissa. Tarjoamme säännölliset tarkastuskäynnit, paikkaushoidot, juurihoidot, hampaan poistot sekä röntgentutkimukset.


Kiireellisissä särkytapauksissa ja ensiaputapauksissa pyrimme järjestämään ajan mahdollisimman nopeasti. Laajojen aukioloaikojemme puitteissa löydät helposti sopivan ajan myös kiireettömään hoitoon.

Varaa aika tästä

Suun terveyttä ylläpitävät suuhygienistin palvelut

Tarjoamme kattavat suuhygienistin palvelut, kuten hammaskiven poistot ja hampaiden puhdistukset, ammattitaidolla. Suuhygienistimme auttaa hammassairauksien ehkäisyssä ja varhaishoidossa. Saat meiltä hammaskiven poistot ja hampaiden puhdistukset sekä tarkat ohjeet suun ja hampaiden kotihoidosta.

 

Lisäksi suuhygienistimme toteuttaa hampaiden valkaisuja sekä ottaa muotteja kotivalkaisulusikoita varten. Ennen valkaisua hampaiden tulee olla terveet ja puhtaat – varaa siis ensin aika hammastarkastukseen ja hammaskiven poistoon!

Siirry ajanvaraukseen

Kattavat hammasterveyden palvelut yksilöllisten tarpeidesi mukaan

Saat meiltä kattavasti kaikki suun ja hampaiden terveyteen liittyvät palvelut.

Palveluihimme kuuluvat myös:

  • Cerec

  • erikoisprotetiikka

  • esteettinen hammashoito

  • implantit

  • oikomishoito

  • röntgen

  • suukirurgia.

Voit varata meille ajan helposti puhelimitse tai sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää ja auttaa sopivan hoidon varaamisessa!

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Saat meiltä kaikki hammashoidon palvelut Lahdessa – kiiretilanteissa nopeallakin aikataululla.

Varaa aika tästä