Esteettinen hammashoito & hampaiden valkaisu Lahti

Esteettinen hammashoito – Lahti

Esteettisellä hammashoidolla korjataan esimerkiksi hampaiden epäsymmetriaa ja tummentumia. Monesti esteettinen hoito keskittyy ensisijaisesti etuhampaiden vaurioiden korjauksen, mutta asiakkaan toiveiden mukaan toimenpide voi olla laajempikin. Myös puuttuva hammas tai hampaat voidaan korvata implanttien avulla niin, että lopputulos on luonnollinen.

Yksi yleisimpiä esteettisen hammashoidon toimenpiteitä on hampaiden valkaisu. Lisäksi myös oikomishoitoja tehdään nykyään monesti esteettisistä syistä. Posliinikuoret eli laminaatit tuovat hampaalle uuden siistin, sileän ja kauniin värisen pinnan ja tekevät hammasrivistöstä symmetrisen.

Hampaiden valkaisu

Suuhygienistimme toteuttaa hampaiden valkaisut ammattitaidolla. Valkaisumenetelmäksi voit valita joko kotioloissa käytettävän kemiallisen valkaisun tai vastaanotollamme suoritettavan Beyond-valkaisun. Kumman tahansa valkaisukeinon sitten valitsetkin, tuloksena on valkoisemmat hampaat! Lopputulos riippuu aina lähtötilanteesta, sekä tietenkin haluamastasi valkoisuusasteesta.

Oikomishoito

Oikomishoidon perusteena on monesti ainakin osittain esteettiset syyt. Perinteisemmän oikomishoidon lisäksi meillä on käytössämme myös uusi ja huomaamaton Invisalign-tekniikka, jossa hyödynnetään lähes näkymättömiä oikomiskiskoja, jotka valmistetaan asiakkaalle mittatilauksena. Hammaslääkärimme auttavat sinulle parhaiten sopivan menetelmän kartoittamisessa ja valitsemisessa.

Implantti

Puuttuva hammas tai hampaat voidaan korjata hammasimplanttien avulla. Hammasimplantti on leukaluuhun istutettu titaanista valmistettu keinojuuri.  Myös kokonaan hampaattoman leuan kokoproteesi on mahdollista korvata implanttisillalla. Vaihtoehtoisesti proteesi voidaan myös kiinnittää  implanttijuuriin sopivilla neppareilla. Lisätietoa löydät sivuiltamme Implantit-osiosta!

Kruunut ja laminaatit

Hampaiden ulkonäköä voi kohentaa huomattavasti kruunujen ja laminaattien avulla. Niillä voidaan esimerkiksi korjata ja hoitaa hampaiden asentoa, muotoa ja värjäymiä. Käytössämme on tietokoneohjattu Cerec-tekniikka, jolla hampaat saa korjattua nopeasti luonnollisen näköisiksi. Cerecin avulla saat vioittuneeseen hampaaseen uuden keraamisen pinnan yhden hoitokäynnin aikana.

Ota yhteyttä ja varaa aika numerosta 03-7525065!