Suukirurgia ammattitaidolla

Suukirurgia

Suukirurgiaan kuuluvia toimenpiteitä ovat vaativat hammasleikkaukset, joissa poistetaan viisaudenhammas tai hampaita. Myös juurenpään leikkaukset ja pehmytkudosten kirurgiset toimenpiteet, kuten limakalvomuutokset ja iensairaudet, kuuluvat suukirurgisiin toimenpiteisiin.

Suukirurgian toimenpiteet suoritetaan yleensä paikallispuudutuksessa. Pelkopotilaille voimme tarjota hoidon myös sedaation avulla – muista mainita mahdollisista pelkotiloista jo tehdessäsi ajanvarausta! Tarjoamme seuraavat suukirurgian palvelut:

Leikkausta vaativa viisaudenhampaiden poisto

Koska viisaudenhampaille ei usein ole tilaa puhjeta omalle paikalleen hammasrivistön viimeiseksi hampaaksi, pitää ne poistaa yleensä leikkaamalla. Viisaudenhampaan poisto leikkauksella voidaan yleensä tehdä paikallispuudutuksessa, mutta tilanteesta riippuen sopimuksen mukaan se voidaan toteuttaa myös muuta lääkitystä apuna käyttäen.

Hammasimplantit

Hammasimplantti on leukaluuhun istutettu keinojuuri, joka on valmistettu titaanista. Implantti liittyy sitä ympäröivään luukudokseen saumattomasti ilman hylkimisreaktiota. Hammasimplanteilla voidaan korvata puuttuvia hampaita. Myös kokoproteesi hampaattomaan leukaan on mahdollista korvata implanttisillalla.

Limakalvomuutosten koepalat

Suun limakalvomuutokset on aina hyvä tarkastuttaa lääkärillä mahdollisimman pian oireiden ilmaantumisen jälkeen. Näin mahdolliset ongelmat voidaan hoitaa pois varhaisessa vaiheessa ja samalla päästään myös parhaaseen lopputulokseen.

Hampaan juurenpään leikkaus

Jos hampaan kohdalle ikeneen ilmestyy märkivä patti, on kyseessä monesti juurenpään tulehdus. Juurenpään leikkaus suoritetaan, mikäli hammas ei parane tavallisella juurihoidolla. Kyseessä on paikallispuudutuksena tehtävä pieni kirurginen toimenpide, jonka avulla tulehduspesäke saadaan poistettua.

Ajan voit varata tehdä helposti soittamalla numeroon 03-7525065