Hammaslääkäripalvelut - myös pelkopotilaille

Perushammashoito – Lahti

Hammaslääkäripalvelu Hymysuu tarjoaa perushammashoidon laadukkaana ja asiakaslähtöisenä palveluna. Säännölliset tarkastukset ovat tärkeitä suun ja hampaiden terveyden kannalta, vaikkei kipuja tai muita ongelmiin viittaavia oireita olisikaan. Perustarkastus ylläpitää omalta osaltaan suun terveyttä, sillä se auttaa huomaamaan mahdolliset alkavat ongelmat ajoissa. Näin ne voidaan myös hoitaa kuntoon ennen oireiden pahenemista.

Tarvittaessa kliinistä tutkimusta täydennetään ottamalla röntgenkuvat, joiden pohjalta tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoidon päätyttyä saat meiltä halutessasi kutsun tarkastukseen sovitun ajan kuluttua. Meille jokainen potilas on yksilö, jonka tarpeen huomioidaan olennaisena osana hoitoa. Asiakkaidemme hampaiden ja suun hyvinvointi on meille kunnia-asia!

Vastaanotollamme on käytössä Kelan suorakorvaus; haemme kelakorvauksen puolestasi, jolloin maksat meille ainoastaan omavastuun osuuden.

Akuuteissa särkytapauksissa ja ensiaputapauksissa pyrimme järjestämään ajan mahdollisimman nopeasti. Laajat aukioloaikamme helpottavat hammaslääkärikäynnin järjestämistä juuri sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Tarjoamaamme perushammashoitoon kuuluu seuraavat palvelut:

-Säännölliset tarkastuskäynnit

-Paikkaushoito

-Juurihoito

-Hampaan poisto

-Röntgentutkimukset

-Lausunnot vakuutusyhtiöille

Meillä on käytössämme recall-kutsujärjestelmä, joka huolehtii, että asiakkaamme saavat vuositarkastus- ja kontrollikutsut lääkärin määrittämän yksilöllisen tarkastusvälin puitteissa. Kotiin tuleva kutsu pitää huolen siitä, ettei hammaslääkärikäynti pääse unohtumaan ja samalla se mahdollistaa myös käynnin hoitamisen tutulla hammaslääkärillä. Recall-kutsujärjestelmän avulla saamme ylläpidettyä asiakkaidemme suun ja terveyden hyvinvointia, eivätkä mahdolliset hammasvauriot pääse yllättämään.

Pelkopotilaiden hoito

Hoidamme myös pelkopotilaita sedaation eli rauhoittavien lääkkeiden avulla. Sedaation ansiosta pelkopotilas pystyy rauhoittumaan hammaslääkärikäynnin toimenpiteiden ajaksi ja samalla se tekee käynnistä miellyttävämmän kokemuksen. Muista mainita hammaslääkäripelosta jo aikaa varatessasi!

Suuhygienistin palvelut

Suuhygienisti on suun terveydenhuollon ammattilainen, jonka vastaanotolla keskitytään ensisijaisesti hammassairauksien ehkäisyyn ja varhaishoitoon. Hoito on potilaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Pääsääntöisesti suuhygienisti suorittaa hammaskiven poistoa ja perusteellista puhdistusta. Käynnin yhteydessä saat myös tarkat ohjeet juuri sinulle sopivista suun ja hampaiden kotihoidon välineistä ja toimenpiteistä. Suuhygienistin palveluista ei makseta kelakorvausta suoraveloituksella, vaan potilas hakee sen itse KELAsta.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 03-7525065