Oikomishoito & Invisalign Lahti

Invisalign oikomishoito – Lahti

Oikomishoidon tarve on yleistä jos kyseessä on esimerkiksi virheellinen purenta, erilaiset kiputilat tai esteettiset syyt. Koska oikomishoidolla voidaan korjata monia erilaisia ja eri syistä johtuvia ongelmia, on myös hoidon kesto aina tapauskohtaista, joten yleispätevää ja paikkansapitävää arviota kestosta on melkeinpä mahdotonta antaa. Palvelemme toimialueenamme Lahti ja teemme oikomishoitoja kaiken ikäisille asiakkaille!

Maksuton arviokäynti, hoitosuunnitelma ja kustannusarvio

Hammaslääkärimme HLL Jarmo Manninen tekee vastaanotollamme veloituksetta hoitosuunnitelman ja kustannusarvion, jotka eivät sido mihinkään tai edellytä hoitosuhdetta. Näin sinulla on halutessasi mahdollisuus miettiä sopivaa ratkaisua rauhassa kotona ja sen jälkeen varata hoitoaika itsellesi parhaimpaan ajankohtaan.

Invisalign – uusi ja huomaamaton tekniikka

Meillä on käytössämme uusi ja huomaamaton Invisalign-tekniikka, jossa hyödynnetään lähes näkymättömiä, mittatilauksena valmistettavia irrotettavia oikomiskiskoja. Ennen hoitosuunnitelman laatimista otamme hampaistasi valoksen ja selvitämme, voidaanko ne oikaista Invisalign-menetelmällä. Kun sopivuus on varmistettu, tehdään yksityiskohtainen hoitosuunnitelma, jonka ansiosta saat nähdä jo ennen hoidon aloittamista, miltä lopputuloksen odotetaan näyttävän.

Kun aloitat Invisalign-oikomishoidon, käytät kutakin oikomiskiskoa kahden viikon ajan. Hampaasi alkavat vähitellen siirtyä kohti lopullista tavoiteltua asentoa, kun etenet pikkuhiljaa seuraaviin kiskoihin. Hoidon aikanakin tarkastamme tilanteen tarvittavin väliajoin ja varmistamme hoidon sujumisen. Oikomishoidon kesto vaihtelee yksilöllisesti lähtötilanteesta riippuen.

Ota yhteyttä ja varaa aika oikomishoidon kartoitukseen

Lisätietoja oikomishoidosta saat soittamalla numeroon 03-7525065 – varaa aikasi ilmaiseen oikomishoidon kartoitukseen jo tänään!

Lisää Invisalign oikomishoidosta voit lukea osoitteesta www.invisalign.fi