Erikoisprotetiikka Lahti

Erikoisprotetiikka

Hammashoito kattaa nykyään paljon erilaisia hoitomuotoja sekä esteettisessä, että proteettisessa hoidossa. Juuri sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto kannattaa selvittää tarkastuskäynnillä! Erikoisprotetiikka kattaa esimerkiksi kruunut, laminaatit, sillat, implantit ja erilaiset proteesit. Hammaslääkäripalvelu Hymysuu tarjoaa erikoisprotetiikan palvelut asiakkaille Lahdessa.

Hoitosuunnitelma ja kustannusarvio

Varaamalla ajan Hammaslääkäripalvelu Hymysuusta saat hoitosuunnitelman erilaisista hoitovaihtoehdoista ja myös kirjallisen kustannusarvioin tarvittavista toimenpiteistä, jotta voit miettiä päätöstä halutessasi rauhassa kotona. Päätöstä hoidosta ei siis tarvitse tehdä välittömästi ja näin sinulla on mahdollisuus ennakoida tulevaa hoitoa. Asiantuntevat hammaslääkärimme luonnollisesti suosittelevat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla sopivaa vaihtoehtoa.

Hammasproteesit ja implantit

Hammaslääkäripalvelu Hymysuun ammattitaitoiset hammaslääkärit ja kirurgit suorittavat vaativiakin kiinteitä ja irrotettavia hammasproteeseja, neppariproteeseja, sekä implanttikantoisia proteeseja. Irtoprotetiikka käsittää osaproteesit, kokoproteesit ja rankaproteesit. Kiinteään protetiikkaan taas kuuluvat kruunut, laminaatit, sillat ja implanttiprotetiikka.

Hammasimplantti on leukaluuhun istutettava titaanista valmistettu keinojuuri, joka liittyy sitä ympäröivään luukudokseen saumattomasti ilman hylkimisreaktiota. Hammasimplanteilla voidaan korvata hammas tai useampia hampaita. Myös hampaattoman leuan kokoproteesi on mahdollista korvata implanttisillalla, tai vaihtoehtoisesti proteesi voidaan kiinnittää napakasti implanttijuuriin sopivilla neppareilla.

Kruunulla voidaan korjata hampaan asentoa, muotoa ja väriä. Se on hyvä vaihtoehto vauritoituneen hampaan hoitamiseen, jos kyseessä on esimerkiksi laajalle levinnyt karies ja hammas on jo ennestään paikattu useampaan kertaan, tai mikäli hammas on juurihoidettu. Laminaatteja voidaan käyttää korjaamaan hampaiden virheasentoja ja värjäytymiä.

Lisätietoa implanteista, kruunuista, laminaateista ja muista menetelmistä, sekä niihin liittyvistä vaihtoehdoista saat helposti sivuiltamme tai ottamalla suoraan yhteyttä!

Varaa aikasi Hammaslääkäripalvelu Hymysuusta numerosta 03-7525065